Informatie Lentewandeling Simpelveld

De lentewandeling Simpelveld is een initiatief van Scouting St. Lucia Simpelveld, door middel van het organiseren van deze wandeling willen we gezinnen uit onze gemeente en buurgemeenten laten proeven aan Scouting. De lentewandeling zal zoals de naam het al aangeeft een, jaarlijks terugkerende, wandeling in de lente zijn met de eerste editie in 2016. De wandeling zal elk jaar voorzien zijn van een thema, in 2019 was dit "Pirates of the Caribbean". Aan de hand van spannende opdrachten onderweg op zoek naar de verloren Azteken schat. Het thema voor 2020 is nog niet bekend. Hieronder vind je de algemene informatie met betrekking tot de wandeling:

  • Datum:    zondag 17 mei 2020
  • Tijdstip:   vanaf 11.00 (laatste groep kan om 15.00 starten)
  • Afstand:  +/- 6 KM
  • Kosten:  kinderen jonger dan 2 jaar gratis (geen consumptie inbegrepen)
                   kinderen t/m 12 jaar € 1,50 (incl. 1 consumptie - te besteden onderweg of op Scoutinggebouw)
                   volwassenen € 2,50 (incl. 1 consumptie - te besteden onderweg of op Scoutinggebouw)
  • Honden:  zijn welkom

Het start- en eindpunt van de wandeling is het Scoutinggebouw gelegen aan de Sportlaan 1a, 6369 VC Simpelveld.

Inschrijven voor de wandeling is alleen mogelijk via de website www.lentewandelingsimpelveld.nl (via menu 'inschrijven') of door een aanmelding met groepssamenstelling, naam, e-mailadres en telefoonnummer in te gooien op Stampstraat 99 of op Giezerstraat 8 in Simpelveld, a.u.b. direct ook het inschrijfgeld voldoen. Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 6 maart 2020. 

De groep mag maximaal uit 8 personen (kinderen & volwassenen) bestaan, kinderen uiteraard altijd onder begeleiding van volwassenen en niet alleen.